Arts

Salisbury Playhouse

Foster Wilson Architects have been responsible for a number of improvements to the Salisbury
Playhouse including the refurbishment of the main auditorium and the remodelling of the Salberg
Studio, foyer and restaurant. Together these improvements have transformed the facilities of this
important regional theatre.

We also extended the theatre in 2010, with a new building that provided a new rehearsal space and a community room. The unusual triangular plan follows the geometry of the site and the existing building, and accommodates the footprint of the theatre’s hexagonal main stage within the rehearsal room plan. The community room provides accommodation for performances, education work, lectures, seminars, workshops, board-meetings and social events.

  • ClientThe Salisbury Playhouse
  • LocationSalisbury
  • Salisbury Civic Society Conservation Award, 2010

More projects

Barbican Concert Hall

Barbican Concert Hall

Norwich Theatre Royal

Norwich Theatre Royal